10. oktober 2019

Byens Bedste Service fåes hos DagliBrugsen Brenderup

At blive modtaget med en god service er halvdelen af oplevelsen - uanset om det er et måltid, der skal købes, værtindegaven, der skal findes eller bilen, der skal vaskes. Lige præcis dette har DagliBrugsen Brenderup den bedste forståelse af - de har nemlig vundet titlen som BYENS BEDSTE SERVICE 2019! 

Et stort tilykke skal der lyde til DagliBrugsen Brenderup med den fornemme titel - den kan I godt være stolte af! Sammen med den flotte titel fik de også en statuette samt 10.000 kr.

DagliBrugsen Brenderup er fyldt med smilende, trofaste og glade kollegaer, som gør en dyd ud af at hjælpe kunderne - så de ALTID går tilfredse fra butikken. Derudover rummer butikken en masse gode relationer, håndtryk, kram og smil - i Brenderup kender alle nemlig alle! Så der er altid masser af hyggesnak i krogene, når du går ind i DagliBrugsen Brenderup... Og det kan man kun blive glad af!

Hvis du også mener, at god service er halvdelen af oplevelsen - og du gerne vil opleve Byens Bedste Service... Så er det DagliBrugsen Brenderup, som du skal handle hos næste gang.

De glæder sig til at hjælpe dig!

Se en masse gode tilbud på deres facebook-side her! 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble