20. september 2021

Foredrag om Arlette Andersen

30. september kl. 19.30 kan du blive klogere på Auschwitz og Arlette Andersen til et spændende foredrag i Brenderup Forsamlingshus.

Oplev historien om ét af de sidste vidner til Auschwitz fortalt i ord, lyd og billeder i et visuelt og levende foredrag af journalist og fotograf Thomas Kvist Christiansen. Thomas Kvist Christiansen vil med baggrund i filmen “Arlette - en historie vi aldrig må glemme” og bogen “Vi er her for at dø” fortælle Arlettes historie, baggrunden for hendes deportation sammen med 75.000 franske jøder - og ikke mindst om hendes overlevelse.

Peter Langwithz Smith, som er forfatter til to bogværker om Auschwitz - “Auschwitz” og senest “Dødens Bolig” fra 2019, vil fortælle om baggrunden for at bygge Auschwitz, men ikke mindst vil han fortælle om det Auschwitz, som Auschwitz-overlever Arlette Andersen var fanget i og oplevede på egen krop fra januar 1944 indtil dødsmarcherne i januar 1945.

Prisen for foredraget er 150 kr. pr. billet.

Der er 110 pladser i Brenderup Forsamlingshus, og det er først-til-mølle-princippet. Reserver billetter ved at skrive en mail til: info@arletteandersen.dk - skriv “Brenderup” i emnefeltet, skriv det antal billetter, du ønsker at reservere og dit navn. Bindende tilmelding og betaling af billetter SENEST 14 dage før arrangementet.

Betal via MobilePay til 433536 (Kvist Kommunikation) eller med en bankoverførsel til kontonummer: 9196 4587560564 - skriv dit navn og Brenderup ved overførslen.

Læs mere om foredraget her.

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble